Команда Оваднівського професійного ліцею - серед призерів обласної спартакіади

09 Жовтня 2017, 22:56
6061
Стартувала XXV обласна спартакіада серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Волині. У лісопарковій зоні відпочинку поблизу смт Стара Вижівка обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України проведено перший вид програми Спартакіади – легкоатлетичний крос.
Участь у змаганнях взяли команди 12 навчальних закладів, - повідомляє Волинське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.
Перемогу святкували учні Луцького ВПУ будівництва та архітектури. Команду готував керівник фізичного виховання Сергій Васюхник. Друге та третє місця посіли, відповідно, команди Оваднівського та Ковельського професійних ліцеїв. Керівники фізичного виховання навчальних закладів Людвік Балаж та Василь Севастьянов.
В особистому заліку серед юнаків переміг Михайло Сосинець з Луцького ВПУ будівництва та архітектури, серед дівчат – Вікторія Гірин з Колківського ВПУ.
Переможці та призери нагороджені дипломами відповідних ступенів обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024