Володимир-Волинський центр зайнятості: легальна зайнятість - запорука соціального захисту

12 Жовтня 2017, 08:30
8024

Нещодавно у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості для безробітних громадян було проведено семінар на тему: «Легальна зайнятість».

Для участі у даному заході також було запрошено начальника відділу реєстру застрахованих осіб Володимир-Волинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталію Назарук, - йдеться на сторінці центру зайнятості у Фейсбук.

Під час семінару провідний юрисконсульт міськрайонного центру зайнятості Закревська Оксана ознайомила присутніх із нормами законодавства щодо порядку укладення трудового договору. Велику увагу було приділено перевагам офіційного працевлаштування, а також роз’яснено ризики та негативні наслідки нелегальних трудових відносин.

Про основні новели ухваленого законопроекту щодо пенсійної реформи в Україні, розповіла начальник відділу реєстру застрахованих осіб Володимир-Волинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Назарук. Крім того, було роз’яснено порядок призначення пенсій, звернувши особливу увагу на те, як розмір пенсії залежить від страхового стажу набутого за період трудової діяльності.

Семінар проходив у формі жвавого діалогу, громадяни отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.



 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024