Сміття, безгосподарне майно, ремонт бібліотеки - питання, які турбують мешканців Устилузької ОТГ

12 Жовтня 2017, 09:00
6293

10 жовтня 2017 року голова райдержадміністрації Наталія Василець та голова районної ради Роман Гук провели зустріч з громадянами Устилузької міської ради, а саме, побували у селах Залужжя, Пархоменкове, Тростянка та місті Устилуг.

Спільно з очільниками району на прийом із місцевими мешканцями прибули начальник відділу розвитку, інвестицій та європейської інтеграції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Катерина Підгурець та голова Устилузької міської ради Віктор Поліщук, - повідомляють у відділі організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації.

Під час прийому жителями піднімалось ряд важливих питань життєдіяльності відповідних населених пунктів. Зокрема, мешканців села Тростянка турбує відсутність централізованого вивозу сміття та місця його збору. Бідкаються місцеві жителі і про стан дороги, який псують лісовози. Тому звернулися до представників влади із проханням допомогти у вирішенні питання обмеження їх проїзду у дощову погоду.
Серед ряду інших, не мало важливих питань, що піднімалися на особистому прийомі – проблеми безхазяйного майна, проведення ремонту в сільській бібліотеці та можливості працевлаштування.
Голова райдержадміністрації обговорила можливі шляхи вирішення порушених проблем та зауважила, що кожне звернення перебуватиме на її особистому контролі до остаточного вирішення. Всі питання будуть розглянуті відповідно до чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.

Нагадаємо, що відповідно до інформації, яку озвучив начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Петро Чуцький на одній із оперативних нарад, у районі постійно проводиться робота по інвентаризації сміттєзвалищ. Всі місця видалення відходів обстежуються і встановлюються їх характеристики. Устилузька міська, Зимнівська, Оваднівська, Зарічанська сільські ради, відповідно до укладених угод, транспортують сміття на полігон твердих побутових відходів міста Володимира-Волинського.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024