Володимир: затвердили структуру та штат Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів

12 Жовтня 2017, 16:00
6433

Депутати Володимир-Волинської міської ради затвердили структуру та штат новоствореного Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. 

Сталося це на черговому засіданні сесії.

Отож, на цей 2017 рік штат центру налічуватиме лише дві посади - директор та головний бухгалтер. А вже на наступний 2018 рік штат працівників центру планують збільшити до 11 чоловік.

Під час обговорення даного питання розгорілися дебати між депутатами різних фракцій. Одні запевняли, що не варто «роздувати» штат в новому році до такої кількості, мовляв, заклад не розрахований на велику кількість дітей. Інші ж запевняли, що слід залишити таку чисельнійсть штату, бо в центрі перебуватимуть дітки з особливими потребами, які, відповідно, потребують особливого догляду і нагляду чималої кількості різних спеціалістів.

Депутат Валентин Вірковський зазначив, що слід затвердити структуру і штат, аби запустити роботу центру.

- Ми йдемо до цього вже майже 2 роки і все не можемо ніяк дійти, - мовив Валентин Петрович. - Потрібно вирішити всі ці організаційні моменти і запустити роботу центру. Якщо установа працюватиме, її в перспективі можна буде об'єднати з інклюзивно-ресурсним центром та передати на баланс управління освіти.  

Міський голова Петро Саганюк сказав, що Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів мав запрацювати в місті уже давно, проте лише нещодавно знайшли людину, яка взяла на себе сміливість його очолити. Саме тому, і депутати, і міська влада повинні всіма силами сприяти і допомагати цій людині, а не усіляко перешкоджати.

В результаті, депутати, більшістю своїх голосів підтримали запропонований проект рішення про затвердження структури та граничної чисельності штату працівників Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів у місті Володимирі-Волинському.

Нагадаємо, депутат Володимир-Волинської міської ради від «Свободи» Андрій Хілінський написав заяву про припинення депутатських повноважень.


1

1

1

1

1





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024