Мій любий і могутній Захисник: володимирчани вітають своїх рідних із святом

14 Жовтня 2017, 10:24
11341

День захисника України вже третій рік українці святкують 14 жовтня. Дата є символічною і покликана розірвати зв'язок з радянським минулим. Це день збігається зі святом Покрови, Днем українського козацтва та Днем заснування УПА.

У цей святковий день найбільше привітань лине на адресу наших мужніх захисників України, тих, хто не побоявся у перші дні неоголошеної війни стати на захист своїх родин, своєї держави. Вітання також прийматимуть ті, хто й нині боронить рубежі рідної вкраїни.

Володимирчани теж охоче вітають своїх рідних Захисників зі святом та бажають їм всього-всього....Однм словом, читайте та приєднуйтесь до привітань!

Олега Митошопа з Днем захисника України вітають дружина Наталія, синочки, тесть та теща Степан та Надія Подоляк.

- Наш любий татусь, чоловік та зять, ми вітаємо тебе з Днем захисника України. Ти - наша гордість і честь! Ти для нас приклад у всьому і справжній захисник не тільки нашої держави, а й своєї родини. Ми бажаємо тобі, сили, наснаги, здоров’я та звершення усіх задумів та планів. А ми, в свою чергу, обіцяємо завжди і у всьому тебе підтримувати.

Окрім того, у день захисника України, 14 жовтня, ми хочемо віддати данину поваги всім чоловікам, які відстоюють незалежність українського народу та суверенітет української держави, і вклонитися низько всім, хто нині боронить рубежі нашої країни на Сході.  Ви втілюєте мужність, силу та героїзм захисників рідної землі в нелегкі для України часи. Нехай же Ваша сила буде завжди заснована на любові. Нехай мир буде аксіомою, а не винятком. Нехай удома на Вас завжди чекають.

2

2

 

Дружина Ірина і донечка Вікуся вітають свого найдорожчого Захисника.

- Коханий Сергію, любий татусю, зичимо тобі міцного здоров'я, хай служба буде легкою, а ми завжди будемо тобі надійним тилом. Ми тобою дуже пишаємося!

Також вітаємо всіх із Покровою Пресвятої Богородиці, нехай матінка покриє Україну та захистить від усього лихого.
Вітаю воїнів із Днем захисника України та українського козацтва, хай кулі вас облітають, та вороже залізо вас оминає, а дух буде міцнішим за крицю.

3

3

 

Ігоря Підлісного з потрійним святом вітають дружина Альона, донечка та синочок.

- Ми вітаємо тебе, коханий наш захисник, із Днем захисника України, з Покровою та твоїм днем народження.

Від щирого сердця хочу,привітати усіх наших Захисників Украіни зі святом. Низький уклін Вам, наші дорогенькі! Бажаю міцного здоров'я, відваги та благаполуччя. А най-найбільше ми вітаємо нашого Героя. Для нас, ти найкращий, ми дуже любимо тебе і знаємо, що ти – не тільки Захисник Украіни, а й наш Захисник.

3

2

 

Родина Черниш в особі дружини Олени, діток Сашка та Даші вітають своїх Захисників України – братів Владислава та Олександра.

- Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі, - Днем захисника України.
Бажаємо Вам, наші Захисники, щастя, здоров’я і бадьорості духу, впевненості у собі та своїх силах. Також від усього серця бажаємо Вам здоров’я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра!



 

Павла Юрчука вітає з Днем захисника України дружина Катерина.

- Вітаю свого чоловіка з Днем захисника України! Бажаю йому здоров’я, здійснення усіх планів та мрій. Та саме головне, я бажаю йому, аби він реалізував себе як художник і став відомим не лише на теренах своєї держави, а й далеко за її межами. Вірю в те, що в нього все вийде, бо він вперто і старанно до цього прямує. Я пишаюся своїм чоловіком, як справжнім захисником України, який не побоявся і пішов добровольцем під час першої хвилі мобілізації, аби боронити рідну країну від окупанта.

4

3

 

Романа Мартинюка з Днем захисника України вітають дружина Ірина та донечки – Катруся та Софійка.

- Любий чоловік та коханий татусю, вітаємо Тебе з Днем захисника України! Знай, що для нас ти - взірець реального, дієвого патріотизму. А ще, ти - справжній Захисник не тільки своєї держави, а й нашої родини.
Вітаємо зі святом та бажаємо щастя, здоров'я, тиші і миру Тобі, дорогий наш Захисник! Спасибі Тобі за те, що Ти є у нас!

2

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024