Овадне: в селі відзначили храмове свято

16 Жовтня 2017, 12:38
13344

15 жовтня 2017 року, у неділю 19-ту після П’ятидесятниці, Преосвященний Матфей єпископ Володимир-Волинський і Турійський з архіпастирським візитом відвідав Свято-Покровську парафію села Овадне Володимир-Волинського районного благочиння , де з нагоди храмового свята, яке було перенесене на воскресний день очолив святкову Божественну Літургію. 

Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської єпархії УПЦ КП.
На церковному подвір’ї владику з хлібом-сіллю та привітаннями зустріли парафіяни та діти недільної школи, які з нетерпінням очікували на приїзд свого архіпастиря.
Під час Літургії Його Преосвященству співслужили: секретар єпархіального управління районний благочинний прот. Юрій Зінчук, замісник секретаря прот.Ігор Бігун, голова відділу капеланського служіння єпархії протоієрей Юрій Здебський., настоятель замісник районного благочинного прот. Сергій Місан та запрошене духовенство.
Після Богослужіння архіпастир звернувся до вірян з проповіддю, в якій розкрив духовний зміст євангельського читання та привітав настоятеля і парафіян з престольним святом.
В свою чергу, от. Сергій подякував владиці та духовенству за спільну святкову молитву, а вихованці недільної школи виступили з святковою духовною програмою.
Дійство завершилось традиційним хресним ходом навколо церкви з читанням уставних Євангелій, а також владика окропив всіх віруючих освяченою водою.





1











1


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024