Володимирчан запрошують відвідати «Креативну галявину»

18 Жовтня 2017, 20:15
6629

У Володимирі-Волинському, у парку «Слов’янський» облаштували «Креативну галявину» – публічний громадський простір під відкритим небом. Ініціаторами та реалізаторами задуму стали НГО «Creative studio» спільно з виконавчим комітетом міської ради. Програму перших заходів на «Креативній галявині» опублікували в пабліку НГО«Creative studio»

Як пише БУГ, на галявині встановлено дві лавки, на котрих може розміститися близько 20 людей. А ще, як обіцябуде встановлена дошка – «вікно креативних ідей» – , на якій можна буде фіксувати суть обговорення. Саме для популяризації цього місця, залучення молоді до нього організатори подбали про вільну зону wi-fi.

На проведення благоустрою громадського простор, яке відбулося 11 жовтня,у покликали небайдужих жителів міста.

«Коли проводили Школу Леді, то зіткнулись із проблемою організації масових заходів. Не має де зібратись групою 10-20 чоловік. Саме це і наштовхнуло нас на думку про необхідність облаштування відкритого громадського простору. Далі, цю ідею обговорили на одних зі зборів активної громади міста і буквально всі підтримали її. Головною рушійною силою стала Саць Любов. Вона запропонувала подати проектну заявку на конкурс від “Київського діалогу”, допомогла в її оформленні і значною мірою сприяє у його реалізації.

Вибір місця для облаштування публічного простору не випадковий. Ефект прикладу: сьогодні нас побачать 10 людей, що проходили повз, завтра хтось із них доєднається. Демонструєм власним прикладом та запрошуємо долучитися до культурного дозвілля всіх-всіх охочих», – розповідає одна з ініціаторів та реалізаторів даного задуму Анастасія Азанова.

Читайте також: «Джерело здоров’я»: скуштуйте водиці з цілющого джерела в селі Тростянка











 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024