«Влада думає, що у нас є крила, щоб перелітати ці баюри...»: мешканці міста звертаються до мера

19 Жовтня 2017, 10:57
6844

Мешканці вулиць Солопа та Леонтовича кликали в гості міського голову Петра Саганюка. Так і не дочекавшись керманича міста до себе у гості, вони підготували йому невеличке звернення.

Даний спітч вони виклали у коментарях на Район.Володимир-Волинський   саме під новиною про стан вищезгаданих вулиць, які десятки років уже не ремонтувалися.

«Мешканці вулиці Солопа чекали більш позитивної відповіді від адміністрації міста. З'єднання вулиць Сагайдачного і Незалежності заселено приватними будинками, які самотужки підключались до комунікацій, як не було складно фізично і фінансово. Тут проживають прості трудяги, а більша частина людей пенсійного віку. Невже за 70 з лишнім років свого життя ми не заслужили цивілізовано (не по болоті) піти в лікарню, магазин і т.д. Чи ми тут люди нижчого гатунку, тому що серед нас немає можновладців, депутатів? Наш обранець в депутати від нашого району тут звісно не ходить, а їздить асфальтованими дорогами, бо по нашій вулиці можна проїхати тільки трактором на високих колесах. Більшість з нас ходить пішки по болоті, а деякі жителі долають відстань на милицях по слизьких калюжах. Так, це приватний сектор але ми на свою пенсію собі дорогу побудувати не можемо. А складається враження, що заасфальтована дорога для нас - це розкіш! Вулиця названа іменем льотчика Солопа і можливо влада думає, що у нас є крила, щоб перелітати ці баюри. Часний сектор теж має право проходити сухими і рівними заасфальтованими дорогами. Дуже просимо владу звернути увагу нашу проблему! Якщо є можливість у адміністраторів цього сайту, розмістіть, будь-ласка, наше звернення на інших ресурсах, щоб нас ПОЧУЛИ! Будемо безмежно вдячні», - йдеться у коментарі.

Нагадаємо, більше тижня тому міського голову Володимира-Волинського Петра Саганюка запрошували на гостину мешканці вулиць Солопа та Леонтовича. Про це повідомили представники місцевих ЗМІ на брифінгу міського голови.

Містяни просили приїхати і подивитися в якому стані знаходяться вулиці, які кілька років уже не ремонтувалися.

Коментарі
19 Жовтня 2017, 16:17
"обіцянка-цяцянка а дурному радість".Є така вулиця як Річинського,хто має авто той мабуть знає бо це свого роду обїздна,там мешкаю 13 років і 13 років чую що цю вулицю на слідуючий рік мають асфальтувати...наївні ми(((...а влада як бреше так і буде брехати прямо в очі.ГАНЬБА!!!!!!!
20 Жовтня 2017, 13:07
Щиро вам дякуємо за опубліковане наше звернення!!!
21 Жовтня 2017, 04:06
Звернення мешканців згаданих вулиць на сто відсотків закономірне. Але на жаль у нашій мерії черговість та кількість коштів на ремонт вулиць чи прибудинкових територій здійснюється в ручному режимі одноосібно - саганюком. Це у більшості усім відомо , тай для видимості "обїжджає" він тільки центральні вулиці. Диспропорція у використанні місцевих коштів на благоустрій у межах міста просто жахлива - домінують у цій ситуації "любі друзі або зручні депутати".
23 Жовтня 2017, 01:41
Аби на Сокальській було вссе окей!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024