Винуватця смертельної ДТП засудили до 5 років позбавлення волі

25 Жовтня 2017, 12:33
5812

Прокуратурою Волинської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про порушення 28-річним мешканцем Львова правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого на одній з автодоріг, неподалік Володимира-Волинського.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Увечері 24 квітня 2016 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки «Volkswagen Golf », чоловік рухався автодорогою «Ковель-Жовква» з Володимира-Волинського в напрямку Ковеля.

Перевищивши дозволену швидкість, він допустив зіткнення автомобіля з автомобілем марки «Урал-4320», який рухався в попутному напрямку та здійснював поворот ліворуч.

Унаслідок отриманих у ДТП травм пасажир  «Volkswagen Golf » помер у лікарні.
Попри те, що горе-водій визнавав свою вину лише частково і заперечував факт перебування в стані алкогольного сп’яніння, те, що ДТП трапилося унаслідок дій обвинуваченого було повністю доведено зібраними у провадженні доказами.
Володимир-Волинський міський суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024