Промо-ролик розкаже про Володимир-Волинський усьому світу

26 Жовтня 2017, 20:10
7248

Володимирський відео оператор Володимир Назарук закликає  підтримати під час голосування за проекти, представлені у рамках бюджету часті, його творчий доробок - створення емоційно яскравого промо-ролика, який розповість світу про наше старовинне місто Володимир-Волинський.

Володимира Назарука усі творчі люди Володимира-Волинського знають як весільного оператора, котрий інколи знімає кіно. Не одній сотні молодят і немовлят Володя зробив чудову відео картинку, вміло зафіксувавши найпрекрасніші миті їх життя на камеру.

Кілька років тому він разом із друзями почав екранізувати історії, вигадані журналісткою Світланою Федонюк. Творчий тандем вдався,  короткометражки Світлани та Володимира не раз перемагали у всеукраїнських змаганнях, їх фільм «Чудо Господнє» у 2013 році представляв Україну на Всесвітньому фестивалі некомерційного кіно UNICA, що проходив під егідою ЮНЕСКО в Австрії.

Після вступу Світлани Федонюк у Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. Івана Карпенка-Карого їх роботи перейшли у категорію молодих професіоналів.

3

3

 

Цьогоріч, наприкінці вересня у Херсоні відбувся 12 Міжнародний кінофестиваль «Кінокімерія», де короткометражка «Начитали» ( короткий варіант - «Дитина з полички»), знята на центральній площі Володимира-Волинського зі звичайними людьми у ролях, здобула перше місце в номінації «Кращий студентський фільм».

В кінотусівку кілька років тому мене «затягла» Світлана. Якби не її талановита  безстрашність, вміння знайти оригінального героя та правильно організувати зйомку,  не впевнений, чи наважився б колись знімати щось більше, аніж весілля. Кіно – це величезна праця розуму. Зараз до нас приєдналось ще кілька небайдужих, вийшла знімальна група, де чітко розподілені обов»язки, завдання. Світлана – вимогливий продюсер, інколи жорсткий, але результат подобається і нам, і глядачам та журі. Ми працюємо «з вогником» в очах для людей, для міста, для історії, - розповідає Володимир Назарук і усіх закликає  активно підтримати проект Світлани Федонюк №25 «Виготовлення промо-ролика про Володимир-Волинський» на сайті міської ради  чи проголосувавши у ЦНАП (з паспортом чи документом про місце прописки. Голосування триватиме до 6 листопада.

Це має бути яскраве, емоційне відео із використанням новітніх технологій. Хронометраж - до 7 хвилин. Мета - презентація Володимира-Волинського на туристичній карті Волині, України, світу. Адже попередня подібний фільм створений аж 30 років тому, у 1988 році, ще радянською владою, - зауважує Володимир Назарук, наголошуючи: чи буде українське кіно про наше місто – залежить від нас, його жителів.

Проголосувати за проект можна перейшовши за посиланням https://volodymyr.pb.org.ua/projects/show/25

Нагадаємо, 23 жовтня розпочалося голосування за проекти громадського бюджету і триватиме воно 6 листопада 2017 року

Проголосувати можуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані та/або проживають у місті Володимирі - Волинському, що підтверджується офіційними документами (паспортом, довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, що підтверджують факт проживання у місті Володимирі-Волинському).

Нагадуємо, кожен мешканець міста може проголосувати не більше, ніж за 2 проекти – один великий і один малий.

Всього представлено на голосування 19 проектів (10 великих і 9 маленьких) на суму 3541476 гривень.

Голосувати за проекти можна двома способами:
I) В електронній системі «Громадський проект» шляхом реєстрації через BANK-ID (Ощадбанк, ПриватБанк), але тільки особи, які зареєстровані у місті Володимирі - Волинському.
2) Шляхом заповнення друкованого бланку для голосування у пункті для голосування за адресою: Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), м.Володимир - Волинський, вул. Устилузька, 17.

Голосуючий повинен надати адміністратору ЦНАП наступні документи: паспорт; якщо особа, не прописана у місті Володимирі - Волинському, але проживає у ньому, то вона повинна надати довідку з місця роботи, навчання, служби чи інші документи, із підтвердженням факту проживання у місті Володимирі - Волинському.

Довідково: Графік роботи Центру надання адміністративних послуг ЦНАП - понеділок, середа - з 8.00 до 17.00, вівторок, четвер - з 08 до 20.00 год., п'ятниця - з 08.00 до 16.00, без обіду, субота, неділя – вихідні.

Фото Івана Дуди, Ольги Аракчеєвої.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024