Welcome на нашу стометрівку: володимирчани скаржаться на непрохідність своєї вулиці

30 Жовтня 2017, 17:18
6007

Мешканці Устилузької скаржаться на непрохідність своєї вулиці. Особливо зараз, коли вже який день поспіль не вщухають дощі.

Про це вони написали на Район. Володимир-Волинський у розділі «Додати новину» і прикріпили кілька світлин, аби ми на власні очі мали нагоду переконатися у тому, що ж нині коїться на одній з головних вулиць міста.

- Пішли з дитиною виносити сміття, мала послизнулась і впала, вимазала куртку. Тепер сидітиме два дні вдома і в садочок не піде, бо немає в чому, - пише нам мешканка міста, пані Оксана.

Справа в тому, що по непарній стороні вулиці Устилузька (від педколеджу до танку) за сприятливих погодніх умов проводились певні роботи, пов'язані з прокладанням водопроводу на вулицю Броварна. Задощило - і ремонтники припинили всі роботи. Натомість, згадана частина вулиці стала непрохідною не тільки для тих, хто там мешкає, а й для інших жителів Володимира. 

Містяни кажуть, що розуміють, що деякий час їм доведеться потерпіти певні незручності, проте хочуть аби комунальники, хоча б якось привели до ладу цю частину вулиці. Мовляв, цей тиждень діти сидять удома, на канікулах, а як розпочнеться навчання, то є небезпека, що учні першої одинадцятирічки (особливо найменші) поки дійдуть до школи, то «по вуха» будуть у болоті.

Віктор Фіщук, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва, розповів, що на цій ділянці вулиці проводяться роботи по облаштуванню водогона на вулиці Броварній. До кінця року роботи мають бути завершені, звісно, якщо погодні умови дозволятимуть.

А до облаштування даної частини вулиці бруківкою, наголосив начальник управління, приступлять лише після того, як зроблять у новому році відрізок дороги «Устилуг-Володимир-Волинський». 

Читайте також: «Влада думає, що у нас є крила, щоб перелітати ці баюри...»: мешканці міста звертаються до мера











 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024