Оваднівська ОТГ: оновлена громада зі «старим» головою

30 Жовтня 2017, 17:51
8628

На виборах в Оваднівській об’єднаній громаді переміг єдиний кандидат, сільський голова зі стажем Сергій Панасевич. За попередніми результатами, за нього проголосувало 1647 людей або 88,55% виборців. 

Сергій Панасевич був самовисуванцем, однак його підтримував Блок Петра Порошенка «Солідарність», - пише Волинь24.

Він з 2010 року очолював Оваднівську сільську раду, а до цього - заснував приватне підприємство «Колос», протягом дев’яти років займався заготівлею та переробкою лісу.

В декларації Сергія Панасевича – п’ять земельних ділянок загальною площею 0,8 гектара (одна з ділянок зареєстрована на дружину) та недобудований житловий будинок площею 110 метрів квадратних. Також на дружину голови Галину Панасевич зареєстровані офіс в Овадному площею 63 метри квадратні, столярний цех площею 466 метрів квадратних і пилорама площею 202 метри квадратні.

За минулий рік на посаді сільського голови Сергій Панасевич заробив 63 тисячі гривень.

Нагадаємо, нещодавно на сесії районної ради Оваднівський сільський голова Сергій Панасевич озвучив, що назва села Сусваль була нав’язана без згоди громади Інститутом національної пам’яті.

В ході обговорення цієї проблеми Оваднівський сільській голова озвучував страшні речі, вчинені невдоволеною перейменуванням громадою.

- Після того як встановили табличку з новою назвою села, вона вистояла лише добу, - поділився із обранцями голова. - Далі її понівечили і підкинули рідним.

Деякі депутати райради одразу звинуватили у бездіяльності самого сільського голову, який, зважаючи на ситуацію в громаді, не звертався до правоохоронних органів за допомогою.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024