Монетизація в дії: деяким володимирчанам уже відшкодовують невикористану субсидію

30 Жовтня 2017, 18:37
6303

На особові рахунки деяких мешканців Володимира-Волинського уже надійшли кошти, - так зване відшкодування частини невикористаної житлової субсидії.

Це підтвердив і начальник міського управління соціального захисту населення Олександр Смикалюк. 

- Так прийшла частина коштів на відшкодування невикористаних субсидій, - поділився із нами начальник управління. - Ці кошти призначені для виплат тим городянам, які одні з перших звернулися до нас в управління і власноруч написали заяви на відшкодування зекономлених субсидій. Пізніше надходимуть кошти решті городянам.

Начальник управління також нагадав, що заяви на відшкодування невикористаних субсидій приймаються лише до 1 листопада. Попередньо термін подачі заяв закінчувався 31 серпням, проте його було продовжено до 1 листопада. 

Нагадаємо, з 15 червня 2017 року розпочато прийом заяв від населення на відшкодування частини невикористаної субсидії на оплату послуг з газо- та електропостачання в обсягах, що не перевищує вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт.год. електричної енергії.

Виплата частини зекономлених субсидій у вигляді «живих» грошей відбуватиметься на підставі написаної власноруч заяви громадянина.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024