Заріччя: у дитсадку не вистачає ліжок для малечі, голова громади обіцяє докупити

31 Жовтня 2017, 16:50
5961

У новозбудованому дитячому садочку села Заріччя, Володимир-Волинського району не вистачає ліжечок для малечі. 

Про це Район.Володимир-Волинський розповіли самі мешканці громади, які водять діток у місцевий дитсадок.

- Зранку на 9.00 ведемо і вже в обід забираємо з садочка. І все тому, що на всіх діток не вистачає спальних ліжечок, - розповідає бабуся, мешканка Зарічанської ОТГ. - Живемо від дошкільного закладу далеченько, тому тепер ми тільки те й робимо що водимо і забираємо дитину з садочка. До обіда вже можна нічого не планувати. А що робити батькам які працюють і в яких робочий день розпочинається о 8.00, а закінчується о 18.00? 

За коментарем ми звернулися до новообраного голови Зарічанської ОТГ Ігоря Пальонки.

- Я зв'язувався із завідувачкою садочка і вона мені дещо прояснила ситуацію. Справа в тому, що кількість місць у садочку обмежена і, приймаючи останніх кількох діток, батькам так і пояснили. Мовляв, спальних місць не вистачає, а тому деякий час вам доведеться забирати діток одразу після обіду. Батьки погодились - діток зарахували, - пояснив голова громади.

Проте, як зазначив Ігор Пальонка, проблему з нестачею ліжок у навчальному дошкільному закладі планують вирішити уже найближчим часом.

- Я вже мав розмову на цю тему з помічниками народного депутата від нашого округу, а якщо нічого не вирішиться, то з нового року за кошти новостореної ОТГ докупимо меблі в дитячий садок.

Нагадаємо, на виборах до Зарічанської об’єднаної територіальної громади 29 жовтня переміг Ігор Пальонка, який йшов самовисуванцем. 

Ігор Пальонка був єдиним кандидатом на посаду голови цієї ОТГ, а тому й не дивно, що отримав 96,72 % голосів. Раніше він займав посаду голови Зарічанської сільської ради і був членом партії БПП «Солідарність». Проте, перед цими виборами кандидата підтримував нардеп від «Народного фронту» Ігор Гузь,

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39