Люди Яроша прийшли до місцевої поліції і забрали авто, - ЗМІ

03 Листопада 2017, 16:07
6882

Близько 10-ї ранку, 3 листопада, під Володимир-Волинським міським відділом поліції зібралося більше десяти активістів Державницької ініціативи Яроша, та разом із власником одного з авто, вимагали аби правоохоронці повернули транспортний засіб.

Додамо, що авто знаходилося не на штраф-майданчику, а припарковано біля входу у відділ поліції. Як пізніше в коментарі журналістам зазначив начальник поліції Михайло Бобик, поліцейські не змогли його транспортувати на штраф-майданчик, адже авто повністю заблоковане, - повідомляє БУГ.

Власник авто, Петро Власюк показав, що отримав ухвалу апеляційного суду про скасування рішення першої інстанції та авто йому повинні ще були повернути в середині вересня (Ухвала суду від 19-го вересня). Однак працівники правоохоронних органів цього не робили, допоки чоловік не звернувся до активістів Рівненщини та Волині.

Також чоловік розповів, що ситуація розпочалася з того, що ввечері коли повернувся додому приїхали правоохоронці та повідомили, що арештовують авто та є необхідність провести ряд експертиз. Тоді забрали транспортний засіб і документи на нього. Після того як отримав Ухвалу на скасування рішення хотів забрати свою машину, але поліціянти повідомили, що повинні провести ще експертизу. До 3-го листопада її не провели, допоки не зібралися активісти в камуфляжі та не повідомили, що без авто не підуть.

Відразу ж був викликаний експерт для проведення огляду авто, після чого транспорт повинні повернути власникові. Однак, завести автівку на місці не вдалося, тому її транспортували для огляду.

Читайте також: Володимир: на залізничному вокзалі у військовослужбовця знайшли і вилучили боєприпаси






1






 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024