Дорожники, віброкаток та холодний асфальт: хто винен у пориві мереж на вулиці Луцькій

07 Листопада 2017, 18:55
5590

Порив мережі водопостачання на вулиці Луцькій стався з вини дорожників, які якраз у ці дні кладуть там асфальт.

Про це розповів міський голова на щотижневому брифінгу з місцевими медійниками.

«Так, був порив. Ви ж знаєте, що протягом усього дня клали асфальт, уклали 730 тонн. Після 18 години стало холодніше, асфальт почав застигати швидко, а везуть його з Сокаля. Щоб добре укласти, включили віброкаток на найвищу потужність. Від нього в тому районі будинки двиготіли, а мережа водогону старенька, не витримала, дала порив. Пам’ятаєте, я попередньо давав доручення провести її випробування, так  от: вдвічі збільшували у ній тиск, вона витримувала. А тут віброкаток на неї повпливав надто сильно...», - прокоментував ситуацію очільник міста. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на центральних вулицях Володимира-Волинського кипить робота – укладають верхній фінішний шар асфальту на вулиці Луцькій. Зважаючи на сприятливі погодні умови, роботи розпочалися ще на вихідних.

На другий робочий день до роботи підрядника долучилися працівники Володимир-Волинського водоканалу. Зокрема комунальники зняли частину покладеного асфальту та розпочали проводити ремонтні роботи пов’язані з ліквідацією пориву мережі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] або в рубрику«Додати новину».

А також підписуйтеся на наші групи у Фейсбук та Google+

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024