У княжому місті вітали працівників культури та аматорів народного мистецтва

08 Листопада 2017, 17:42
9256

8 листопада в культурно-мистецькому центрі міста відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

На святкове дійство зібралися колективи шкіл естетичного спрямування та бібліотек міста Володимира-Волинського, працівники культурно-мистецького центру, міського історичного музею імені О.Дверницького та Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир». 

З вітальним словом до винуватців свята звернулась заступник міського голови Лариса Кулікова, яка подякувала їм за плідну творчу працю та вручила Грамоти міської ради і подарунки  викладачеві по класу фортепіано Володимир – Волинської дитячої музичної школи Неонілі Кандибі та викладачеві хорових дисциплін ДМШ Ірині Федоровій, завідувачу міської бібліотеки для дорослих Тетяні Купріяновій та провідному бібліотекарю бібліотеки для дітей Тетяні Островській, викладачеві дитячої художньої школи Тетяні Омельченко та акторці народного театру-студії «Різнобарв’я» культурно – мистецького центру, помічнику режисера Людмилі Похожаловій.

Подяки за сумлінний підхід до своєї роботи працівникам та керівникам закладів культури міста оголосив начальник відділу культури і туризму міськвиконкому Дмитро Терьохін.

Для гостей у святковому концерті звучали промовисті слова вітання, милозвучні пісні у виконанні професіоналів та аматорів сцени.

Окремо хочеться сказати про театралів - акторів народного театру-студії «Різнобарв’я». Того дня вони вражали своїми виступами глядацьку аудиторію, але найбільше оплесків отримав перший склад акторів театру, з яких, власне, й розпочав своє існування тепер уже народний театр-студія «Різнобарв’я», та незмінний режисер театру Лариса Половньова. 

1




 

У фойє КМЦ того святково дня розгорнулося кілька тематичних виставок. Зокрема,  бібліотекарі презентували цікаву літературу, художники демонстрували картини та чудові глянцеві буклети про свою творчість, на екрані можна було переглянути відеофільм про здобутки та досягнення музичної школи, а музейники презентували ретро світлини, на яких застигли найприємніші миті минулого. 






1



 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024