Устилуг-Луцьк-Рівне: дорогу ремонтують, облаштовують зупинки та встановлюють освітлення

08 Листопада 2017, 18:47
6484

За тиждень з обласного бюджету витратили 27 мільйонів гривень на ремонт автомобільної дороги загального користування Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне.

Про перебіг та стан виконання робіт на цій дорозі говорили у середу, 8 листопада 2017 року, під час наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Так, зі слів начальника Служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака, за тиждень часу на дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне виконали робіт на суму 27 мільйонів гривень. Підрядні організації – ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» та ТзОВ «Автомагістраль-Південь» – активно продовжують ремонт дороги, тим паче, що погода сприяє. 

Разом із тим, триває підготовка до встановлення освітлення: прокладають кабель та облаштовують фундамент для електроопор. Окрім того, одна із сільських рад Луцького району виявила бажання встановити сучасне освітлення, на що готова витратити 1 мільйонів 200 тисяч гривень власних коштів.

Що ж стосується зупинок, то як повідомили керівники районних державних адміністрацій, де простяглася дорога Устилуг-Луцьк-Рівне, роботи тривають. Зважаючи на значимість питання, вони особисто контролюють відповідний процес. Є певні застереження щодо фарбування зупинок восени, тому на цим ще працюють.

«Готуйте відповідну інформаційну довідку. Вже завтра проконсультуюся із даного приводу з Володимиром Кістіоном (Віце-Прем'єр-міністр, - Ред.) Побачимо, що можна зробити, але питання також важливе», – зауважив Гунчик.

Нагадаємо, нещодавно йшлося про те, що на ремонт автошляху Устилуг-Луцьк уже витратили 311,7 мільйона гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] або в рубрику«Додати новину».

А також підписуйтеся на наші групи у Фейсбук та Google+

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024