На відміну від інших, підрозділи 14 ОМБр повернулися на ротацію у казарми, а не в палатки, - голова ОДА

13 Листопада 2017, 15:30
6392

На минулому тижні у Володимир-Волинський повернулося кілька тисяч бійців 14-ої окремої механізованої бригади. Волинь стала єдиною областю, де бійці повернулися на ротацію у казарми, а не в намети. 

Про це під час оперативної наради 13 листопада повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, - повідомляє ВолиньPost. 

Він подякував лісівникам, представникам будівельних фірм, компанії «Шинака», волонтерам та представникам громадськості, які долучилися до відновлення казарм, до яких повернулося майже 4 тисячі бійців. 

«Керівник оперативного командування «Захід» відмітив, що Волинь – єдина область, де підрозділи повернулися на ротацію у казарми, а не в палатки», – повідомив Гунчик. Проте, за його словами, ще багато треба зробити. 

«Історія нас вчить, що тільки спільними зусиллями ми можемо забезпечити боєздатність», – зауважив губернатор.

Також очільник області звернувся до Володимир-Волинської міськради та керівників найближчих ОТГ, аби ті допомогли створити всі умови, щоб у родинах бійці могли нормально відпочити.

Нагадаємо, у суботу, 11 листопада у Володимирі-Волинському на площі Героїв відбулися урочисті заходи з нагоди повернення бійців 14-ї ОМБр із зони проведення антитерористичної операції на Сході країни. О 8.30 військовослужбовці від плацу бригади вирушили урочистим маршем по вулиці Ковельській - від КПП бригади до центральної площі міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] або в рубрику«Додати новину».

А також підписуйтеся на наші групи у Фейсбук та Googl

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024