Володимирчанка Анастасія Ковалюк боротиметься за звання найгарнішої студентки України

15 Листопада 2017, 20:41
16200

Володимирчанка Анастасія Ковалюк готується до участі в конкурсі «СтудМіс України», де боротиметься за корону переможниці та звання найкрасивішої студентки України.

Анастасія - випускниця Володимир-Волинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – ліцей». Нині ж дівчина студентка 3-го курсу Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. У вільний від навчання час Настя встигла закінчити модельну школу, тому іноді бере участь у рекламних зйомках, різноманітних дефіле та показах. 

Участі у цьому конкурсі передувало кілька перемог нашої землячки. Зокрема, Анастасія спочатку виборола перемогу серед студенток свого факультету, далі - стала «СтудМіс університету», а нещодавно представляла свій вуз на конкурсі «СтудМіс Київ» де й здобула корону переможниці.

Зараз Анастасія активно готується до конкурсу «СтудМіс України», фінал якого відбудеться уже цієї суботи в столиці.

Паралельно користувачі Фейсбук можуть взяти участь в голосуванні за «СтудМіс України - Інтернет». Для того, щоб підтримати нашу землячку, слід перейти за цим посиланням і в коментарях написати її прізвище та ім'я - Анастасія Ковалюк.

Отож, давайте підтримаємо нашу землячку і всі дружньо побажаємо їй перемоги на конкурсі «СтудМіс України»!

Довідково: «СтудМіс України» - це всеукраїнський конкурс краси, кмітливості і таланту серед найвродлвіших студенток України. «СтудМіс України»- єдиний з усіх існуючих конкурсів краси в Україні, який охоплює всі регіони України. Кожен рік обирають переможницю «СтудМіс України», яка представляє Україну на всесвітньому конкурсі World Miss University. 

3

6

2

2

2

3

3

3

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024