Обшук, арешт, експертиза: у Володимирі «прикрили» незаконний гральний заклад

17 Листопада 2017, 11:30
6301

Володимир-Волинська місцева прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактами незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.203-2 КК України). У четвер, 16 листопада 2017 року, прокурори спільно з працівниками міжрайонного відділу Управління захисту економіки у Волинській області департаменту захисту економіки Національної поліції України та Володимир-Волинського відділу поліції на підставі ухвал Володимир-Волинського міського суду провели обшук у залі ігрових автоматів на вулиці Ковельській у княжому місті.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області. 

У ході обшуку виявлено та вилучено 19 системних блоків, 19 електронних пристроїв для зчитування карт, платіжний термінал та інше електрообдаднання, за допомогою якого клієнтам незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу шляхом доступу через мережу Інтернет до віртуальних казино. 

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. У провадженні призначено низку експертиз. Вживаються заходи задля притягнення організаторів незаконного бізнесу до передбаченої законом відповідальності.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024