Володимирчани можуть купити житло і авто на вигідних умовах кредитування від ПриватБанку

24 Листопада 2017, 17:57
6171

У Луцьку презентували нові кредитні програми та вигідні послуги від ПриватБанку для волинян.

Про це стало відомо у п’ятницю, 24 листопада, на прес-кoнференції, присвяченій кредитним мoжливoстям, які надає фінансoва устанoва свoїм клієнтам.

Розповідали про новинки директoр Північнo-Західнoгo регіoнальнoгo управління ПриватБанку Юрій Вoйтенкo, керівник напрямку «Спoживче кредитування» Oлександр Мамчич, керівник напрямку «Oплата частинами» Oльга Загребельна та керівник напрямку кредитування клієнтів малoгo і середньoгo бізнесу Тетяна Сoбчак.

Юрій Войтенко зазначив, що у ПриватБанку у зв’язку з націоналізацією умови по споживчих кредитах змінилися на краще. За його словами, умови кредитування у ПриватБанку наразі є найвигіднішими в Україні.

Про ключові зміни у умовах кредитування розповів Олександр Мамчич. Він повідомив, що ПриватБанк пропонує волинянам дві програми споживчого кредитування. Клієнти можуть придбати житло та авто в кредит за зниженими відсотками.

«Нині оренда нерухомості – недешеве задоволення. Тому все більше людей обирають купувати житло в кредит, виплачуючи гроші за власний дім, аніж платити за оренду чужого помешкання. Для таких клієнтів ПриватБанк пропонує найвигідніші відсоткові ставки на ринку нерухомості. Відсоткова ставка для житла на первинному ринку становить 17,9 %. А для вторинного ринку відсоток становить 19,9 %», – розповів Олександр Мамчич.

Кредит можна отримати на термін до 20 років, а мінімальний початковий внесок становить 25 %. Житло клієнт обирає самостійно – як нове, так і на вторинному ринку, а банк самостійно займатиметься іншими формальностями. Оформлення документів відбувається швидко та зручно.

Хто може взяти кредит на житло?

- будь-який резидент України, працевлаштований за наймом;

- фізична особа-підприємець.

Які документи для цього потрібні?

- Підтвердити доходи можна, надавши довідку про нарахування доходів за останні півроку;

- Підприємці повинні надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця;

- Для клієнтів, які мають регулярні надходження, достатні для підтвердження фінансового стану через банк, довідка про доходи не потрібна.

Іще одна важлива програма для клієнтів ПриватБанку – «Авто в розстрочку». Оскільки небагато волинян може дозволити собі придбати автомобіль, сплативши одразу всю суму, фінансова установа пропонує вигідні умови автолізингу.

У розстрочку можна купити як новий, так і вживаний автомобіль. При цьому транспортний засіб клієнт обирає сам: в автосалоні, на авторинку, інтернет-майданчиках чи просто в сусіда. Вживане авто повинне бути зареєстрованим на території України.

Відсоткова ставка за кредитом становить 18 % на нові та 23,9 % – на вживані автомобілі.

Кредит можна оформити на термін від одного до п’яти років. Перший внесок становитиме від 10 %. Угода не передбачає жодних додаткових комісій, зокрема, й на дострокове погашення кредиту.

Процедура дуже проста й зручна, адже банк бере на себе оформлення всіх необхідних документів. Через кілька годин після укладення угоди клієнт отримує ключі та техпаспорт і може їхати додому на своєму новенькому авто.

Керівник напрямку «Оплата частинами» Oльга Загребельна розповіла також про послугу «Швидкий кредит» від ПриватБанку. Вона знадобиться у ситуаціях, коли терміново потрібна готівка.

«Ця послуга дозволяє отримати необхідну суму коштів на будь-яку картку клієнта. Оформлення триває буквально 20 хвилин – за цей час людина може отримати позику до 50 тисяч гривень у рамках ліміту «Оплата частинами», – зазначила Ольга Загребельна.

Термін угоди – до 10 місяців, однак можливе й дострокове погашення. А перший платіж треба здійснювати лише через 30 днів після укладання договору. У випадку ж, якщо кошти «Швидкого кредиту» нараховуються на Картку для виплат, комісія за зняття готівки відсутня.

Переваги «Швидкого кредиту» – це оперативність та відсутність додаткових документів і поручителів. До того ж, комісія за сервіс – усього 2,9 % від суми позики.

Цей продукт завоював заслужену популярність серед клієнтів. За чотири місяці сервісом швидкої готівки скористалося чимало клієнтів ПриватБанку. На Волині і Рівненщині вони оформили кредитів на суму 16,8 мільйона гривень.

Дізнатись свій ліміт по «Оплаті частинами» можна в Приват24 або відправивши SMS з текстом chast на номер 10060. За роз’ясненнями та консультаціями можна звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку на Волині. Спеціалісти з обслуговування пояснять усі умови угоди та оперативно укладуть договір із клієнтом. Окрім того, віднедавна «Швидкий кредит» можна оформити і в касі ПриватБанку.

 
 
 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024