Освітянка з Володимира отримала Подяку від депутатів Верховної Ради України

25 Листопада 2017, 13:21
5928

Освітяни, які працюють у навчальних закладах Волині, отримали подяки від нардепів освітнього комітету Верховної Ради. Серед відзначених волинських освітян - завідувачка одного з дошкільних навчальних закладів Володимира-Волинського.

Про це йшлося під час вчорашнього виїзного засідання Комітету з питань освіти і науки Верховної Ради України, яке відбулося 24 листопада у Луцьку, - пише ІА Волинські новини.

Подяки від нардепів за багаторічну сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток освіти на Волині отримали диригент народного оркестру духових інструментів Палацу учнівської молоді Луцька Микола Безушкевич, вчитель української мови та літератури НВК «Локачинська загальноосвітня школа I – III ступеня – гімназія» Олена Бойко, завідувач КЗ «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок №7 «Волиняночка»» Володимир-Волинської міської ради Лариса Вяльцева, директор Луцького ВПУ будівництва та архітектури Ростислав Собуцький та професор кафедри соціальної педагогіки та педагогіки вищої школи, декан факультету педагогічної освіти та соціальної роботи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Анна Лякішева.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024