Володимирщина: відбулася спартакіада серед сільських збірних

28 Листопада 2017, 15:05
4244

Цієї неділі на базі опорного закладу «ЗОШ І-ІІІ ст. села Суходоли» відбулася спартакіада серед збірних команд Березовичівської, Оваднівської, Хмелівківської та Зарічанської сільських рад. 

Команди змагалися у таких видах спорту, як армспорт, шашки, шахи, стрітбол, піднімання гирі та сімейному конкурсі «Тато, мама, я – спортивна сім’я», - повідомляє відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

На урочистій церемонії відкриття учасників привітав головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Степанюк:
- Основною метою проведення такого заходу є популяризація здорового та активного способу життя. І дуже добре, що ви уже не перший рік знаходите можливість взяти у них участь, адже спорт – це засіб гартування та одна з можливостей самореалізуватися.

Змагання між командами були досить напруженими і цікавими. Та перемогли найсильніші: перше загальнокомандне місце посіла команда Оваднівської сільради, друге - Хмелівківської та третє - Зарічанської сільської ради.

У змаганнях із армспорту перемогу вибороли Томчук Олександр (І місце), Ющук Олексій (ІІ місце) та Гапон Любомир (ІІІ місце).

У змаганнях із гирьового спорту першим став Смолєв Назар, друге і третє місця дісталися Юхну Сергію та Степанюку Сергію.

Переможцями в змаганнях із шашок стали: Балаж Людвик, Ковальчук Юрій та Редька Сергій. Зі стрітболу перше місце виборола команда «Бізони» села Овадне, друге команда « Гарт» села Суходоли та почесну бронзу - команда КФК села Суходоли.

Найкращою спортивною сім’єю, за результатами конкурсу, стала родина Жолначів.

Переможці та призери отримали від організаторів спартакіади заслужені нагороди – грамоти та почесні кубки.

Нагадаємо, нещодавно у Володимир-Волинському спортивному комплексі пройшов чемпіонат Волинської області з художньої гімнастики, а також обласна спартакіада «Волинь спортивна – 2017».



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024