Володимирський «Олімп» приймав у себе любителів настільного тенісу

28 Листопада 2017, 18:39
5775

На минулих вихідних у місті Володимир-Волинському на базі спортивного  комплексу «Олімп» відбулися міські змагання  з настільного тенісу. 

Організатором цього заходу став Володимир-Волинський міський центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх».

Змагання у яких взяло участь 39 чоловік.

З привітальним словом до учасників звернувся головний суддя змагань Валерій Рудись та побажав усім вдалого виступу.

Змагання відбулися у чотирьох вікових категоріях - 10 – 12 років, 13 -15 років, 16- 30 років, 30 років та  старші - і проходили по круговій системі.

У віковій категорії 10 -12 років зайняв I  місце –   Максим Фісаюк, II місце –  Владислав Захарович, III місце –  Олександр Абрамюк.

У категорії 13 -15 років (а в цій  і категорії була найбільша кількість учасників) абсолютну перемогу, обігравши всіх суперників, виборов Ігор Климюк, II місце –  Роман Олексик, III місце – Денис Кошельник.

В категорії 16 -30 років I місце –  Олександр Чебанюк,  II місце –  Віктор Симчук,  III місце – В’ячеслав Цаль – Цалко.

В категорії 30 і старші  I місце здобув  Самвел Мелкумян, II місце –  Валерій Каліновський, III місце – Олексій Шкрамко.

Переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями Володимир-Волинського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» та подарунковими абонементами для занять фізичною культурою і спортом.

Керівництво МЦФЗН « Спорт для всіх» дякує учасникам змагань і надіється, що на наступний раз бажаючих позмагатися у цьому виді спорту буде більше.

Нагадаємо, нещодавно команда боксерів з Володимира-Волинського взяла участь у Міжнародному боксерському турнірі пам'яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцкого.

1

1

2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024