Володимирчанка потрапила у топ-10 моделей Волині

02 Грудня 2017, 18:41
8249

Засновниця луцького модельного агентства «Marina Zaniuk Model» Марина Занюк назвала ТОП-10 волинських моделей.

Про це пише ВолиньТоп.

Щоб бути популярною моделлю недостатньо мати лише необхідні параметри та приємну зовнішність, адже вродливих дівчат навколо просто мільйони, недарма кажуть, що українки найгарніші. Велика складова успіху залежить від характеру та відкритості моделі, а також її вміння швидко реагувати на нові виклики.

Щорічно десятки наших красунь прикрашають собою сторінки кращих світових видань, дефілюють для топових дизайнерів та рекламують усім нам відомі фірми.

На  восьму сходинку рейтингу потрапила володимирчанка Юлія Остапюк.

Дані:

Зріст: 177 сантиметрів

Параметри: 80/61/89 сантиметрів

Вік: 18 років

Юлія Остапюк з Володимира-Волинського працює моделлю понад 3 роки. За цей час вона була на зйомках у Парижі, Лондоні, Токіо та декількох містах Китаю. Найвизначніші роботи: у Лондоні – це Life collective magazine, House of Holland presentation, No Name Magazine, Houseof MEA fashionshow; у Парижі – dRome fashion show, Azzedine Allaia,Maison Margiela, Valentino, Stella McCartney, Louis Vuitton.

Нагадаємо, Юля Остапюк - випускниця гімназії ім. О. Цинкаловського.

В одному із своїх інтерв'ю Юля розповіла, що дуже любить спорт, закінчила музичну школу по класу гітари. У гімназії найулюбленішими предметами були англійська мова та історія України. Природа наділила Юлю гарною фігурою і милим личком, проте вона ніколи не вважала себе красунею і не мріяла про кар’єру моделі.

Якось у соціальній мережі побачила фотографії своєї подруги дитинства, яка кілька років тому переїхала до Луцька. Дівчина навчалася у модельному клубі Марини Занюк, за контрактом працювала моделлю в Японії. Юлі дуже сподобалися світлини, де подруга у далекій східній країні. Десь у глибині душі з’явилася думка: «Це ж класно, от би і мені так». Але була переконана, що батьки не відпустять її, адже вона ще досить юна. Згодом Юля розповіла мамі про модельну школу. Вони разом почали переглядати світлини на офіційному сайті Марини Занюк, а коли дівчині виповнилося 15 років, батьки погодилися відпустити доньку на кастинг до Луцька. Наша землячка настільки сподобалася прийомній комісії, що її взяли на безкоштовне навчання. Тричі на тиждень після уроків Юля їздила до обласного центру. Звісно, було важко, але це не заважало їй бути відмінницею у гімназії. Дівчина старалась із усіх сил, аби модельна школа не стала на заваді її успішності у навчанні. І їй це вдалося, бо гімназію Юля закінчила із золотою медаллю.

 

Коментарі
05 Грудня 2017, 00:21
я б насадив
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024