Володимир: у лікаря не знайшлося часу для матері, яка виховує особливу дитину

04 Грудня 2017, 13:49
Фото ілюстративне 11234
Фото ілюстративне

Володимирчанка Ірина Марходей звернулась за консультацією у Володимир-Волинське ТМО, стосовно лікування своєї доньки, дівчинки з особливими потребами, і почула від лікаря що «він не має на неї часу».

Свій пост обурення та відчаю жінка виклала у пабліку «Ганьба княжого міста». Подаємо його без змін.

«Ось накипіло і вирішила поділитися своїми враженнями. Виховую особливу дитину (10 років) і в нашій поліклініці нам дають безкоштовно памперси. Сьогодні зранку поки донька ще спала, залишила її на 9 літню меншу доньку і побігла по ті памперси. Завжди привітна старша дитяча медсестра швиденько зробила записи в свої зошитах і карточці доньки. Але діагноз ми маємо психіатричний, є ще одна карточка в лікаря-психіатра і програма реабілітації вклеєна там, тому треба було ще зробити запис в тій програмі (там ставлять дату і номер памперсів). І тут почалося.... Пішла до Пеха, зайняла чергу, через деякий час попала в кабінет і попросила на 5 хв карточку, щоб старша медсестра записала памперси. На що почула, що в його обов'язки не входить шукати карточки і на це є медсестра і відправляє мене в 34 кабінет покликати медсестру Світлану. Зауважу, що тих дитячих карточок там не більше 40 штук і стоять літери, знайти прізвище діло 1 хв, тільки треба відірвати зад від крісла. Добре, я пішла по Світлану на 3 поверх, вона прийшла відразу і ми знову вже з нею зайшли до кабінету Пеха. Медсестра знайшла карточку майже миттєво, я заодно запитала в лікаря, які ліки дати дитині, бо не спить майже взагалі. Він сказав медсестрі виписати рецепт, а коли я почала запитувати як давати і консультуватися, чи можна поєднувати з іншими препаратами, то "високопрофесійний спеціаліст" психіатр Пех М. сказав, що в нього прийом і він не має на мене часу. Зауважу, що в цей час інша медсестра привела знайому дівчину виписати сертифікат. Моєму обуренню не було меж, відповіла коротко: "Ну звичайно, хто вона така моя донька, щоб тратити на неї такий дорогоцінний час такого "великого спеціаліста". Я взагалі то в черзі стояла, на відміну від дівчини, хоча в мене вдома 2 дітей сиділо самих." Хочу запитати в головного лікаря лікарні :"А на хєра він там взагалі сидить?!!! Воно ж тупе, як двері. Калічити далі тих дітей, людей, які і так вже несуть свій тягар?!!!" Йшла я з тими памперсами світу не бачачи від сліз, обурення і безпорадності.... Правильно сказала медсестра Світлана: "Заспокойтися, хіба він розуміє, що таке піднімати хвору дитину"...»

Ми зв'язалися з Іриною і дізналися, що наразі жінка написала скаргу на ім'я головного лікаря Володимир-Волинського ТМО Олександра Клачука і ще одну скаргу готує на МОЗ.

Нагадаємо, родина Марходеїв, яка мешкає у Володимирі-Волинському, виховує двоє донечок, одна з яких - дитина з особливими потребами. Донедавна родина тулилась в крихітній однокімнатній квартирі.

6

 

Коментарі
04 Грудня 2017, 22:46
Тут хіба справа в пехові! Це Клачук такий порядок в лікарні запровадив, все по знайомству та за гроші, тоді і відношення нормальне.
04 Грудня 2017, 23:49
не тому "головному" вона заяву написала. І взагалі знайшла проблему виїджену з яйця. Он виграли фінансування на гараж для колясок і кабінету ЛФКа , харчо-блок відремонтували, палату відкрили, навіть "сам" був присутній на перерізанні стрічкУ! На честь цого хворим навіть видали по пів сосиски на обід! На це треба дивитись і орієнтуватись! А ви тут якісь карточки, не так сказав не туди послали. Треба бачити тільки позитив! :-(
05 Грудня 2017, 03:00
Як любить казати пані Шандалко, велика подруга ДІАНЕТИКИ і пані Кулікової: давайте разом шукати позитив!!!! Але в дупі (літературне слово до речі) не варто шукати діаманти, бо ЇХ ТАМ НЕМАЄ!!!!!!!
05 Грудня 2017, 03:09
так, "гараж для колясок" вони, лікарня, виграли, бо не могли самостійно, по-господарськи, два стовпа вкопати і прозорим пластиковим шифером накрити... а накриття біля входу у приймальне відділення? не раз бачила як хворого несуть зі швидкої в дощ і сніг, і по калюжам. Больні кадри у нас в лікарні. усі вже це бачать. а от строчити бюлетені Гадського бюджету в них руки не боліли, як і совість((((((((((
05 Грудня 2017, 11:59
А навіщо головному лікарю якість послуг в лікарні, він розуміє що там тимчасово, от і бриє гроші, кожен рік одні ремонти!, а де апаратура закуплена? Чому ті всі орендарі, що в лікарні площу винаймають то копійкі за неї платять в бюджет, а решту в конверті Олександру Георгійовичу
05 Грудня 2017, 12:41
це не дивно...в вересні в мене захворів син йому тоді було 1.9 в нас три дні трималася теипература 39 і5 ми кожного вечора їздили збивати її уколами бо сиропи і свічки не допомагали.....на ой час я була на 8 місяці вагітності і чоловік був в дома..нас с приймального направляли здаваи аналізи в уругентну лаболаторію...поки чоловік був все було добре...але так сталося що він поїхав в АТО і ми залишилися самі....і ось нас знову направили на аналізи я з дитиною і великим живоиком принесла ту диину до кабінеу....і що мені там сказали????ТИ МЕНЕ ВЖЕ ЗАДОВБАЛА ЧОГО И СЮДИ ХОДИШ,ТИ ЩО ДУМАЇШ Я ТЕБЕ НЕ ПАМЯТАЮ ТИ ВЖЕ ТРЕТІЙ РАЗ ПРИХОДИШ ......Я АНАЛІЗИ РОБИТИ НЕ БУДУ ЗАВТРА В ДИТЯЧЕ ВІДДІЛЕНЯ НА 8 ГОДИНУ ТАМ І ВІЗЬМУ КРОВ...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024