Володимир: у міськрайонному центрі зайнятості розповіли про «16 днів проти насильства»

05 Грудня 2017, 11:24
4772

Триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Щоб збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства ,сформувати активну громадянську позицію співвітчизників для його попередження та протидії і сприяти формуванню простору вільного від насильства у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості проводяться заходи за участі соціальних партнерів.

З метою покращення правової обізнаності і сприяння захищеності від проявів насильства у різних сферах для проведення семінару з безробітними запросили представника місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Розпочинаючи захід начальник відділу правової інформації та консультації Сергій Лесик наголосив на тому, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини. 

Він порадив як реагувати на прояви насильства , розповів про правові механізми попередження та протидії насильству, в тому числі приватній сфері. На завершення заходу Сергій зауважив , що правова обізнаність та нетерпимість до будь-якого насильства є запорукою звільнення нашого суспільства від цього негативного явища та його існування на засадах ненасильницької ідеології і поваги до прав людини.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39