Володимир: майбутні кравчині завітали з екскурсією в ательє «Мережка»

06 Грудня 2017, 14:43
7606

Продовжується діяльність Центру кар’єрного зростання «Профі» Володимир-Волинського ВПУ. В рамках профорієнтаційного квесту «Зроби себе сам або Твій шлях до успіху!» випускниці групи «Кравець» завітали до ательє «Мережка».

Ця екскурсія реалізовує ІІІ етап квесту – «Перший крок до роботи». Її учасниці дізнались, що даний заклад спеціалізується на виготовленні та ремонті одягу і побутових речей, - про це повідомили у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості. 

Учениці училища поспілкувались з власницею ательє Тетяною Пагубою, яка розповіла про діяльність підприємства, яке є досить молодим - понад рік існування. У «Мережці» шиють все і для всіх – саме такий підхід плюс висока якість виконаних робіт забезпечують популярність серед клієнтів і замовників.

Пані Тетяна зазначила що в працівниках найбільше цінує професіоналізм і творчий підхід у роботі, саме у цьому вона бачить майбутнє закладу. Також вона повідомила про можливість проходження практики на підприємстві.

Екскурсія на виробництво дала можливість її учасницям краще зрозуміти реалії трудової діяльності за обраною професією , ознайомитись з вимогами роботодавців , усвідомити свої можливості та визначити власні шляхи до працевлаштування.




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024