Грабіж, розбій та крадіжка: як минула доба на Володимирщині

12 Грудня 2017, 10:42
5020

За минулу добу у міський відділ поліції надійшло два десятки повідомлень, серед яких повідомлення про грабіж, розбій та крадіжку.

Так жителька села Заріччя 1968 року народження звернулась у поліцію і повідомила, що близько 7 години ранку 11 грудня в парку «Слов'янський» невідома особа вирвала з її рук сумочку і зникла в невідомому напрямку. Правоохоронцям вдалося встановити, що у сумочці були документи, гроші та банківські картки. Сума завданих збитків - більше тисячі гривень

Того ж дня мешканець села Льотниче, Володимир-Волинського району, повідомив, що біля 11 години в автомобілі «Фіат», який був припаркований неподалік Федорівського кладовища, було пошкоджено бокове скло та викрадено сумочки в яких знаходились кошти та документи. Сума завданих збитків - більше 20 тисяч гривень.

12 грудня біля 2 години ночі до місцевих правоохоронців надійшло повідомлення від мешканця села Гута, Івано-Франківської області. Чоловік 50 року народження повідомив, що на пероні місцевого залізнодорожнього вокзалу невідома особа, погрожуючи невідомим предметом, відібрала у нього барсетку в якій було кілька тисяч польських злотих та банківські картки. Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що чоловік повертався з Польщі з заробітків.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини по всіх трьох випадках. 

  

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024