Краща за столичну, але не така креативна як у Луцьку, - у Володимирі днями встановлять ялинку

12 Грудня 2017, 14:26
Фото з архіву 7267
Фото з архіву

У княжому місті готуються встановити головну новорічну ялинку. Вже навіть і деревце пригледіли.

Про це на щотижневому брифінгу з представниками місцевих ЗМІ розповів міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк.

- Знайшли гарну ялинку в нашому Володимир-Волинському лісомисливському господарстві. Днями її привезуть, працівники КП«Полігон» її встановлять, прикрасять, а 19 грудня, у День Святого Миколая відбудеться святкове відкриття головної новорічної ялинки міста, - розповів очільник міста. - У Нововолинську вже встановили ялинку, кажуть, набагато краща за столичну (сміється, - авт.). Гадаю, в нас буде не гірша...

Редактор Район.Володимир-Волинський поцікавилась як міський голова дивиться на встановлення у Володимирі альтернативної ялинки, скажімо, металевої, як у Луцьку біля «Променя».

- Можна було б і про таке подумати. Я не проти. Загалом, хотілося б створити новорічну атмосферу й у міському парку. Тим більше там є спеціально обладнане місце для встановлення ялинки, - відповів очільник міста.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському кличуть взяти участь у міському огляді-конкурсі новорічно-різдвяних композицій «Зимова феєрія».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024