Судитимуть водія, з вини якого трапилася смертельна ДТП в селі Заріччя

15 Грудня 2017, 18:04
5677

Прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 24-річним мешканцем села Млинище Іваничівського району правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Будучи, відповідно до ухвали Володимир-Волинським міського суду від 7 червня 2017 року, позбавленим права керування транспортними засобами на 3 роки за керування автомобілем у нетверезому стані, молодик, уміст алкоголю в крові якого цього разу становив 2,3 проміле, сів за кермо автомобіля марки «Ford Mondeo».

Рухаючись автодорогою сполученням «Ковель - Жовква» із Нововолинська в напрямку Володимира-Волинського ( в р-ні села Заріччя) із перевищенням швидкості, він допустив зіткнення свого авто з автомобілем марки «УРАЛ 4320», який їхав попереду у попутному напрямку. 
У результаті зіткнення транспортних засобів вантажівка втратила керованість, зіткнулася із попутнім автомобілем марки «Mercеdes – Benz 240», а «Ford Mondeo» виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся із автомобілем марки «Volkswagen LT 35».

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 43-річний пасажир автомобіля марки «Ford Mondeo» загинув.

Призвідника ДТП нині обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

Подальшу його долю вирішуватиме суд.

Нагадаємо, на трасі Нововолинськ-Володимир-Волинський, в районі села Заріччя ( на повороті у село Шистів) 21 вересня близько 20.00 трапилася дорожньо-транспортна пригода.

ДТП трапилося за участі чотирьох автівок.








 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024