У Володимирі-Волинському з багатоповерхівки випав чоловік

20 Грудня 2017, 11:32
6673

У Володимирі-Волинському з дев'ятого поверху багатоповерхівки випав чоловік.

Про це Район.Володимир-Волинський стало відомо з власних джерел.

Повідомлення про цей трагічний випадок надійшло у міське відділення поліції сьогодні вранці. Нині на місці трагедії працюють місцеві правоохоронці.

Відомо, що чоловік 1986 року народження, мешканець міста, випав з дев'ятого поверху будинку 132, що на вулиці Ковельській (де знаходиться відділення «Нової пошти»).

Як розповів заступник начальника відділу Володимир-Волинської поліції, начальник слідчого відділення Олександр Могилецький, чоловік проживав сам, тривалий час зловживав алкоголем і під дією оковитої, ймовірно за все, вчинив самогубство, викинувшись з дев'ятого поверху будинку. По собі чоловік залишив передсмертну записку.

Кількома годинами раніше чоловік телефонував на «102» і скаржився що на горищі будинку хтось ходить і він боїться, що зловмисники проникнуть до нього в квартиру. Поліція прибула на місце виклику і з'ясувала, що все це фантазії добре захмелілого чоловіка і, навіть, склали протокол про хибний виклик.

Під ранок, як розповіли поліціянтам сусіди, чоловік почав галасувати, голосно волав про допомогу. Коли на місце події вдруге прибула поліція, квартира була зачинена зсередини і для того, аби її відімкнути, довелося кликати на допомогу рятувальників.

Як повідомив Олександр Могилецький, по даному факту розпочате розслідування. Всі обставини справи нині з'ясовує поліція.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024