Юлія та Анна Акієви привезли на рідну Володимирщину перемоги з престижних фестивалів

20 Грудня 2017, 20:08
7981

Сестрички близнята Юлія та Анна Акієви з Володимирщини за три дні здобули дві перемоги на престижних фестивалях.

Про здобутки своїх талановитих донечок розповіла на своїй сторінці у Фейсбук їхня мама Василина Акієва.

«16 грудня у місті Львові у Виставковому цетрі «Південий EXPO» проходив фестиваль дитячої творчості «Різдвяна казка», організатором якого був рекламно-продюсерський центр «Vinks» ( директор Людмила Бурбура). Участь у фестивалі взяло біля 150 учасників, які виборювали гран-прі у шести номінаціях. Наші донечки Юлія та Анна Акієви вибороли гран-прі у номінації «Вокал» та грошову премію від голови журі Марини Кінах.  

Також дівчатка прийняли участь у ще одному міжнародному фестивалі «Зіркова хвиля», який проходив у місті Львові у Палаці Культури ім.Гната Хоткевича 15-17 грудня, за підтримки Міністерства Освіти та Науки України, Продюсерського центру заслуженого артиста естрадного мистецтва України Ігора Нетлюха «DS SOUND». Участь у фестивалі взяло біля 170 учасників. На конкурсі Юлія та Анна співали дві пісні, за які отримали найвищі оцінки, а члени журі аплодували дівчаткам стоячи, зі сльозами на очах. На Гала-концерті до кращих 28 виступів потрапили й донечки та виконали пісню «Молитва за Україну», - йдеться у дописі.

Також відомо, що після Гала-концерту було нагородження і Юлія та Анна Акієви стали лауреатами першої премії та отримали сертифікат на відпочинок у Болгарії на літніх канікулах.

«Як завжди, ми дякуємо Богу за ці нагороди та нашому вчителю по вокалу Вавринюк Наталії Панасівні. Також щиро дякуємо організаторам цих фестивалів...» - підсумувала мама дівчаток.

Ми ж приєднуємось до усіх привітань, які лунатимуть цими днями на адресу цих талановитих дівчаток - Юлії та Анни Акієвих, та бажаємо їм нових творчих перемог та  звершень.

Нагадаємо, наприкінці листопада в Луцьку пройшов обласний фестиваль двійнят і близнят «Схожі на всіх і не схожі ні на кого». Перше місце на фестивалі-конкурсі вибороли сестрички-близнята Юлія та Анна Акієви з Володимирщини.













1


1


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024