На центральній площі Володимира хочуть встановити широкоформатний електронний годинник

21 Грудня 2017, 10:27
4883

У Володимирі-Волинському розпочалася остання у цьому році сесія міської ради.

На сесію прибули депутати міської ради, міський голова Петро Саганюк, його заступники, керівники відділів та управлінь міськвиконкому, представники громадських інституцій та місцевих ЗМІ.

Слід зауважити, що на початок сесії на своєму робочому місці були не всі депутати міської ради, одні - з поважних причин, інші попередили, що «на підході».

В такому неповному складі, поповнивши порядок денний кількома важливими для жіттєдіяльності міста питаннями, депутати приступили до озвучення своїх запитів.

Сергій Радкевич оприлюднив депутатський запит, який стосується розширення плану реконструкції площі, доповнивши його проектними роботами по облаштуванню парку неподалік стіни Капуцинів та церкви святих Великомучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Депутати підтримали даний запит.

Депутат Ярослав Жук оприлюднив запит щодо можливості встановлення широкоформатного багатофункціонального електронного годинника з можливістю електронного бою на центральній площі міста.

Депутати таку пропозицію народного обранця не підтримали, проте ідея і представникам міської громади та міської влади сподобалась.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024