Маленька майстриня з Устилуга отримала подарунок від лісівників

21 Грудня 2017, 19:32
5085

Третьокласниця з міста Устилуг, яка брала участь у конкурсі від волинських лісівників, потрапила у трійку найкращих та отримала нагороду за  виготовлену новорічну іграшку.

Нагородження відбулося у четвер, 21 грудня, у Лісівничому молодіжному центрі, що діє на базі ботанічного заказника загальнодержавного значення «Воротнів» (ДП «Ківерцівське ЛГ»), - повідомляє Конкурент.

Третє місце серед сотень виробів здобула іграшка третьокласниці з Устилуга Анни Кухарук. Друге місце – за восьмикласницею із селища Колки Анастасією Островською. Переміг – новорічний годинник учня 4 класу із села Кримне Дмитра Бондара.

Трьом маленьким умільцям грамоти та грошові винагороди вручав голова Волинської обласної організації Товариства лісівників України Борис Бабеляс. 

«Усі іграшки зроблені з різних матеріалів. Ми самі дивувалися, як у дітей працює фантазія. Розуміємо, що діти працювали разом із батьками, матерями, вчителями, керівниками учнівських лісництв. Ми хочемо, щоб діти такому вчитися – є лісова галузь, там є ялинка, там є зайчик, там є лисичка. Треба, щоб вони привчалися», – зауважив працівник прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Цюриць.

Іграшки всіх маленьких волинян залишаться у заказникові та даруватимуть святковий настрій усім відвідувачам «волинської Швейцарії».


1
Нагородження третьокласниці Анни Кухарук
Нагородження третьокласниці Анни Кухарук





Переможці конкурсу на кращу новорічну іграшку
Переможці конкурсу на кращу новорічну іграшку


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024