Зимнівська ОТГ розширила свої межі, тепер вже офіційно

27 Грудня 2017, 19:11
6984

На останній у цьому році сесії Зимнівської ОТГ відбулося офіційне приєднання Хмелівківської сільської ради до громади.

Відтак депутатський корпус громади поповнився 4 депутатами, а населення зросло на понад тисячу осіб, - пише БУГ.

Нагадаємо, що в неділю 24-го грудня, у Хмелівківській сільраді відбулися вибори депутатів до Зимнівської сільської ради. На приєднаній території було створено 4 одномандатні округи та обрано чотирьох депутатів. Відтепер депутатський корпус ОТГ складає 26 обранців.

На сесії депутатів Зимнівської ОТГ відбулося вручення посвідчення депутата. Також в свої обов’язки вступив староста.

«Вітаю з обранням. Бажаю вам бути активними депутатами та працювати для громади. Хоча, щоб всі працювали на результат, а не відстоювали політичні інтереси. Будемо разом працювати для громади» – привітав голова Зимнівської ОТГ В’ячеслав Католик.

Нагадаємо, що у Володимир-Волинському районі ще дві сільські ради не вирішили до кого доєднатися – Березовичівська та Хобултівська.

Раніше на сесіях Хобултівської сільради обговорювалася можливість приєднатися до Зимного. Березовичівська сільрада розглядає ще й варіант приєднатися до громади Локачинського району.






 

Коментарі
27 Грудня 2017, 22:41
Ви звідки такий брєд взяли що поки не об'єднаються всі ради буде фуекціонувати рвйонна рада. З якого Закону? нагадаємо і вам що і районна рада і районна адміністрація буде функціонувати навіть коли на території району всіх об'єбнають. І навіть в тих районах. на базі яких утворили одну громаду яка повністью охопила район. функціонують надалі і районна рада і адміністрація. Таке питання як ліквідація рад і адміністрацій, можна вирішити змінами до Конституції а не об'єднавши громади. P/S. Перевіряйте правдивість своєї інформації. а не по слухах якоїсь баби пишимте.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024