Автородео по головній площі міста, бійки та алкогольна кома, - як зустрічали Новий Рік у Володимирі

01 Січня 2018, 15:19
5522

Не обійшлася без трафунків для володимирчан минула новорічна ніч. Протягом однієї новорічної ночі до Володимир-Волинського відділу поліції надійшло близько тридцяти повідомлень, серед яких - про дрібне хуліганств, бійки та пригоди з автомобілями.

Про це, посилаючись на інформацію місцевих поліцейських? повідомляє БУГ.

О 23:43 приймальне відділення Володимир-Волинського ТМО повідомили правоохоронців, що було госпіталізовано чоловіка з діагнозом алкогольна кома. Життю чоловіку, 1962 року народження, за повідомленням від поліцейських, наразі нічого не загрожує.

Також до поліції о 5:38 та 5:39 надійшло два повідомлення про те, що автомобіль «Фолькцваген» та «БМВ» їздять по площі. Правоохоронці встановлюють номера автівок та складуть протоколи на правопорушників. Нагадаємо, що на центральній площі Володимира-Волинського встановлена камера відеонагляду та виведена в онлайн доступ.

О 7:25 ранку на приймальне відділення Володимир-Волинського ТМО потрапив житель Володимира-Волинського 1999 року народження із закритою черепно-мозковою травмою, струс головного мозку, забій м’яких тканин обличчя. Потерпілий від написання заяви відмовився з особистих мотивів.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024