ГРВІ, травми та перебор з алкоголем, - що турбувало володимирчан у святкові вихідні

02 Січня 2018, 12:46
3464

В останній день минулого 2017 року та в першу добу нового 2018 володимирчан найбільше турбували гострі распіраторні захворювання, травми та алкогольні отруєння. 

Про це повідомила завідуюча приймальним відділенням Володимир-Волинського ТМО Інна Климчук. 

- На відміну від попередніх років, ця новорічна ніч, можна сказати, була для нас спокійною. 31 грудня чимало володимирчан звернулося із ГРВІ та незначними травмами. В порівнянні з попередніми роками значно менше у ці святкові дні було доставлено у відділення людей із алкогольним сп'янінням, - розповідає пані Інна. - 31 грудня та 1 січня було госпіталізовано близько 20 чоловік, амбулаторним лікуванням було охоплено близько 80. За ці дні жодних надзвичайних ситуацій не вникало.

Керівник місцевих рятувальників Віктор Воробйов повідомив, що цьогорічна зустріч Нового Року минула для рятувальників теж без жодних надзвичайних ситуацій. 

- Цьогоріч, як і завжди, було організоване посилене чергування, проте рятувальникам не довелося виїжджати жодного разу на виклики.

Нагадаємо, що для місцевих поліцейських новорічна ніч не минула спокійно. Зокрема, до Володимир-Волинського відділу поліції надійшло близько тридцяти повідомлень, серед яких - про дрібне хуліганств, бійки та пригоди з автомобілями.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024