Володимир: у другий день нового року в місті скоєно кілька крадіжок

03 Січня 2018, 12:42
3707

Якщо 31 грудня та 1 січня роботи вистачало на приймальному відділенні Володимир-Волинського ТМО, то 2 січня добавилось роботи місцевим правоохоронцям.

Зокрема, як повідомляють у міському відділі поліції, від мешканців міста та району надійшло кілька повідомлень про вчинення крадіжок.

О 10:33 до відділення звернувся військокслужбовець з'єднання, яке дислокується у нашому місті. Мешканець Ратнівського району повідомив, що 28 грудня минулого 2017 року у нього викрали банківську картку, яка знаходилась у куртці, що висіла в казармі, і невідома особа вже встигла зняти з неї кілька тисяч гривень. Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що картку викрав інший військовослужбовець цієї частини, мешканець села Верба. По даному факту відкрито кримінальне провадження.

Того ж дня місцевий підприємець повідомив правоохоронцям про те, що невідома особа викрала гроші в одній із крамниць, яка знаходиться в селищі цукрового заводу. Гроші (приблизно 700 гривень) знаходились у шуфляді столу. Продавчиня запам'ятала лише, що викрадач був одягнений у темно-коричневу куртку. 

У другий день нового року надійшло ще одне повідомлення про крадіжку.

Мешканець міста 1998 року народження повідомив, що у нього викрали мобільний телефон «Ксіомі» вартістю 3,5 тисяч гривень. Телефон молодий чоловік залишив у в роздягальні фітнес-центру. 

Правоохоронці з'ясовують усі деталі даних випадків. 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024