Шкодимо собі, своїми ж руками: пояснили чому зник wi-fi на «Креативній галявині»

04 Січня 2018, 15:04
4051

Учора Район.Володимир-Волинський оприлюднив новину про відсутність wi-fi на «Креативній галявині», що у парку «Слов'янський».

Організатори цього публічного громадського простору під відкритим небом одразу відреагували на новину і підготували невеличке пояснення:

«Отож, маленьке пояснення відсутності wi-fi на «Креативній галявині», факт відсутності якого зафіксований активними користувачами безкоштовним Інтернетом.

Вчора представники ГО «Креатив Студіо», міськвиконкому та ПП В.Дзивичкевич звернулися у поліцію, щоб зафіксувати факт крадіжки. Так, саме крадіжки, бо у нашому місті припустимо не тільки гадити все, що зроблено чужими руками, але і красти....Є хороша новина: ПП Дзвивичкевич спільно з представником «Ланет» спробують відновити доступ до безкоштовного wi-fi на «Креативній галявині», будемо сподіватися, що їм це вдасться.

Добре видно, як постаралися злодії і «приробили» ноги антені
Добре видно, як постаралися злодії і «приробили» ноги антені

Нагадаємо, восени минулого 2017 року у парку «Слов’янський» облаштували «Креативну галявину» – публічний громадський простір під відкритим небом. Для популяризації цього місця, залучення молоді до нього організатори подбали про вільну зону wi-fi.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024