Володимирський проект - серед фіналістів всеукраїнського конкурсу «Малі міста – великі враження»

04 Січня 2018, 15:57
4943

Відбувся другий відбірковий тур проекту «Малі міста – великі враження», під час якого експертною радою було обрано фіналістів конкурсу. До списку фіналістів потрапив проект, представлений Державно історико-культурним заповідником «Стародавній Володимир».

Про це йдеться на сайті Острозької міської ради.

Загальний результат оцінки проекту складається з суми балів, що були виставлені кожним експертом за відповідність тим чи іншим вимогам. Критерії оцінювання проекту можна завантажити за посиланням.

Враховуючи, 10 проектів отримали однакову кількість балів, експертами прийнято рішення про запрошення 20 проектів для захисту у фіналі. 

До 6 січня 2018 року всім фіналістам будуть надіслані листи з переліком документів, які необхідно підготувати до захисту проекту, та повідомлено про дату та час зустрічі з експертною радою.

Список проектів – фіналістів, які будуть запрошені на співбесіду в середині січня місяця 2018 року до Міністерства культури України можна завантажити тут.

До речі, Державно історико-культурний заповідник «Стародавній Володимир» представив проект під назвою «України фестиваль «Данилове весілля». Втілювати проект мають намір на території городища «Вали» у Володимирі-Волинському.

До слова, це один-єдиний волинський проект, який потрапив у фінал. 


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024