Від колядок та віншувань, - до робочих питань: про що йшлося на нараді в мерії

09 Січня 2018, 11:54
4162

Щотижнева нарада за участі міського голови Петра Саганюка, керівників установ, підприємств, управлінь та відділів міськвиконкому розпочалася із вітання маленьких колядників.

Вихованці дитячої музичної школи привітали всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим, заколядували і отримали взамін порцію гучних оплесків та солодкі подарунки.

Далі розпочалася нарада на якій очільник міста одразу перейшов до розгляду робочих питань та першочергових завдань.

Йшлося зокрема про добудову 44-х квартирного будинку для військових. Петро Саганюк розповів, що мав зустріч із керівниками підрядної організації, які повідомили, що в березні планують завершити повністю роботи і здати будівлю в експлуатацію.

- Навряд чи до березня все буде готово..., - зазначив мер міста. - Будемо розраховувати що в травні вже завершаться повністю всі роботи.

Нагадаємо, 44-х квартирний будинок обіцяють здати протягом двох останніх років, але постійно переносять дату завершення робіт.

Окрім того на нараді говорили про роздільний збір сміття, запуск нової карти полігону твердих побутових відходів, передачу земель військових містечок у комунальну власність.

Також очільник міста дав доручення головному лікарю Володимир-Волинського ТМО Олександру Клачуку вивчити питання запровадження електронного запису до лікарів, а керівникам фінустанов - переглянути вартість утримання дітей, мешканців ОТГ, у дошкільних та навчальних закладах міста. 







 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024