Володимир: у центрі зайнятості відбулося чергове заняття Зимової Агрошколи

12 Січня 2018, 17:21
3109

Чергове заняття Зимової Агрошколи відбулося 11 січня 2018 року у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості.

Цього разу державний інспектор Управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслуби Тетяна Грушевська розповідала відвідувачам школи про особливості захисту рослин.

Тетяна Леонідівна наголосила, що методи захисту рослин від хвороб і шкідників з року в рік удосконалюються. На сьогоднішній день існує декілька основних видів захисту рослин, які багато садівників-аматорів застосовують на практиці. У методах захисту рослин від шкідників і хвороб можна виділити кілька груп: агротехнічні, фізико-механічні, хімічні та біологічні методи боротьби.

Цікавою виявилась інформація про використання попелу в господарстві, адже він може замінити і добриво, й фунгіциди та інсектициди. Пані Тетяна навела 11дієвих способів, які обов’язково застосує на практиці дбайливий господар.
Також Тетяна Леонідівна в ході розмови з учасниками розкрила секрети правильного зберігання моркви і надала практичні поради як вирощувати здорову розсаду.

Вона докладно відповіла на запитання учасників, які їх найбільше турбують, дала практичні поради щодо теми заняття і не тільки. Присутні також поділились власним досвідом з даних питань. Такий конструктивний діалог допоміг його учасникам отримати знання корисні для використання у своєму господарстві.



 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024