Володимирщина: триває процес передачі навчальних закладів у власність новостворених ОТГ

15 Січня 2018, 18:56
2750

Школярі Володимир-Волинського району після двотижневих зимових канікул повернулися до навчання. 

Про це стало відомо сьогодні, 15 січня 2017 року, під час оперативної наради, що відбулася у голови райдержадміністрації Наталії Василець з керівниками структурних підрозділів, - йдеться на сайті РДА.

Відтак, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун повідомила, що всі школярі району сьогодні приступили до навчання, другий семестр 2017-2018 року розпочався відповідно до структури навчального року. Діти повністю забезпечені харчуванням, в усіх школах дотримується температурний режим.

Також у ході розмови Оксана Андріївна нагадала, що з початку бюджетного року кадрове діловодство уже передано на баланс Зарічанської та Оваднівської сільських рад. Триває процес передачі навчальних закладів у комунальну власність новоствореним громадам району та загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с. Хмелівка до Зимнівської ОТГ.

Нагадаємо, Володимир-Волинська спеціалізована школа - інтернат І – ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» ще на один тиждень продовжила канікули для своїх вихованців.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024