Центр зайнятості та представники ОТГ: відбулася зустріч за круглим столом

17 Січня 2018, 20:09
2848

Представники міськрайонного центру зайнятості обговорили механізм проведення громадських робіт у 2018 року з головами об’єднаних територіальних громад та сільськими головами Володимирщини.

Про це повідомляють у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості.

В ході зустрічі було наголошено на активізації співпраці з розширення громадських робіт у напрямку надання допомоги демобілізованим учасникам АТО, сім’ям загиблих учасників АТО та людям з інвалідністю.

Були внесені пропозиції щодо розширення переліку видів робіт, а саме: організація заходів по екологічному оздоровленні територій населених пунктів (день довкілля, озеленення території та інше), підготовка до проведення заходів соціально-культурного значення (день села, день урожаю, інформаційно-роз’яснювальна робота щодо забезпечення життєдіяльності населення).

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Галина Опейда провела порівняльний аналіз участі безробітних в громадських роботах та коштів, що залучались з місцевого бюджету для організації даних робіт протягом 2015-2017 років.

Директором Володимир-Волинського МРЦЗ Наталією Уколовою були підписані угоди про спільну діяльність з головою Зимнівської ОТГ В'ячеславом Католиком, заступником голови Зарічанської ОТГ Іриною Лошенюк, заступником голови Оваднівської ОТГ Миколою Базилюком.

Начальник відділу взаємодії з роботодавями Юлія Іщук провела ознайомчу екскурсію для голів ОТГ, голови Березовичівської сільської ради Юрія Ковальчука, голови Хобултівської сільської ради Оксани Морозюк у секторі взаємодії з роботодавцями, ознайомила з банком-резюме пошукачів роботи.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024