Княже місто зібрало на турнір боксерів з усієї Волині

22 Січня 2018, 13:28
3174

Аби взяти участь у престижному боксерському турнірі, у княже місто у минулу суботу приїхало більше сотні спортсменів з різних міст та районів області.

Серед них - досвідчені бійці, переможці турнірів всеукраїнського рівня, а також ті, хто вперше того дня вийшов на боксерський ринг, - пише БУГ.

На турнір завітали спортсмени з міст і населених пунктів: Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Іваничі, Любешів, Червоноград, Радехів, Любомль, Ківерці, Володимир-Волинський (місто і район) та ін. 

Володимир-Волинський представили на турнірі близько 30-ти спортсменів.

Розпочався турнір офіційно: з вітань та подяк і побажання провести вдалі поєдинки. Завітали на відкриття представники спонсорів турніру, Володимир-Волинської птахофабрики Олександр Бровко і керуючий відділенням «Ощадбанку» у місті Олександр Козак, віце-президент федерації боксу Волинської області Олександр Грабовський, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник міського управління освіти, молоді і спорту В’ячеслав Петрук, директор Володимир-Волинської ДЮСШ Олексій Зінкевич, керівник і засновник клубу «Любарт» Володимир Подзізей та інші.  

Організатори змагань вручили подяки спонсорам та людям, завдяки яким цей турнір відбувся.

















 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024