Володимир: на фасаді однієї із шкіл міста встановлять меморіальну дошку загиблому герою АТО

25 Січня 2018, 11:33
2380

На фасаді НВК «Загальноосвітня школа №3-ліцей» встановлять меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику навчального закладу Ігорю Балабоскіну, офіцеру 128 окремої гірсько-піхотної бригади.

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету міської ради, яке, до речі, в цьому 2018 році відбулоя вперше.

На початку роботи члени виконкому заслухали та обговорили звіт про підсумки  виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 2017 рік, який їм представила начальник управління економічного розвитку та інвестицій Оксана Субицька.

Виконання бюджету міста за 2017 рік підсумувала начальник фінансового управління виконкому Тетяна Шибирин. Далі вона ж запропонувала внести зміни до бюджету цьогорічного. Усі проекти рішень з зазначених питань було підтримано.

Крім того, в ході засідання було затверджено перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для осіб, на яких судом накладено адмінстягнення та засуджених, які відбувають покарання у вигляді  громадських робіт, ухвалено ряд рішень із житлових та майнових питань присвоєно адреси об’єктам нерухомого майна та затверджено містобудівну документацію.

Двом сім’ям було надано дозволи на укладення договорів дарування будинків у користь дітей, встановлено місце проживання двох малолітніх.  Ряд рішень стосувався сфери соціального захисту населення: виділено грошові  допомоги до річниці виводу радянських військ з Афганістану та одноразових грошових допомог, встановлено виплату у 2018 році щомісячних грошових допомог воякам ОУН-УПА та сім’ї зниклого безвісти в Афганістані, затверджено порядок використання коштів передбачених в міському бюджеті на безоплатне зубопротезування пільгових категорій громадян.

На завершення засідання виконком надав дозвіл на встановлення меморіальної дошки на фасаді НВК «Загальноосвітня школа №3-ліцей» загиблому в АТО випускнику навчального закладу Ігорю Балабоскіну, офіцеру 128 окремої гірсько-піхотної бригади.

До підприємців міста із закликом облаштувати аншлаги на будівлях магазинів до часу відзначення 1030-ї річниці від заснування Володимира-Волинського звернувся член виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Микола Матусевич.

Йшлося на засіданні також про впорядкування території парку, що розташований неподалік історичного музею та храму Св.Вм. Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Зокрема, настоятель храму отець Євген поцікавився чи можливо встановити в цьому парку біотуалет, адже з кожним днем все більше знищуєься історична пам'ятка архітектури - стіна капуцинів. Духівник також цікавився чи можливо зробити підчищення старих дерев у парку.

Міський голова долучився до обговорення цих проблем і зазначив, що треба комунальникам думати як "викошкати" ворон з цього парку та здійснити підрізання дерев.  

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024