Володимирські проблеми чужими очима: як журналісти показали не ту школу у сюжеті

25 Січня 2018, 17:27
3974

Знову підняли питання фінансування Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Цього разу про це заговорили на бюджетній комісії Волинської обласної ради.

Сюжет з цього приводу, а також більше про проблеми з фінансуванням одного з найкращих навчально-виховних закладів області, відзняли журналісти одного з обласних телеканалів.

Ось тільки школу в сюжеті показали абсолютно іншу.

Теж Володимир-Волинську, теж школу-інтернат, проте зовсім інший заклад - Володимир-Волинську спеціальну школу-інтернат для дітей з вадами слуху.

Відеоролик одразу викликав обурення у користувачів соціальних мереж. Це й не дивно, бо ці дві школи абсолютно різного спрямування.

Якщо вже так на часі сюжет про складнощі фінансування згаданого володимирського навчального закладу, то варто було журналістам телеканалу навідатись самим у школу, знаємо - директор завжди відкритий для спілкування. Якщо ж не склалося із візитом, то слід було зазирнути в Інтернет. А там без проблем можна відшукати і сайт Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» і сторінку у Фейсбук... 

Просто (процитуємо соцмережі) біда в тому, що нікого деталі не хвилюють...Є інфопривід - є сюжет. І не важливо, що в кадрі зовсім інша школа. 

Пропонуємо Вашій увазі це відео. 

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024