Володимир: місто вкотре отримало допомогу від німецького міста-партнера

01 Лютого 2018, 11:39
2303

На минулих вихідних представники виконавчого комітету міськради доправили до Володимира-Волинського партію гуманітарної допомоги з німецького міста-партнера Цвікау.

Спеціальні меблі для облаштування комп’ютерного класу відразу ж були передані в користування міської гімназії імені Олександра Цинкаловського, - повідомляють у мерії.

Директор установи Олександр Романюк подякував за постійну увагу з боку німецьких партнерів та висловив сподівання, що плідна співпраця гімназії з навчальними закладами Цвікау продовжиться і в цьому році, адже гімназисти з ентузіазмом вивчають німецьку мову, удосконалення якої відбувається в ході поїздок до Німеччини.

А дбайливо зібране новеньке шкільне обладнання розподілили між усіма навчальними закладами. Так, зошити, записники та альбоми для малювання і креслення отримали 5 міських шкіл, 2 школи-інтернати: для дітей з вадами слуху та центр соціально-педагогічної підтримки. Крім того, канцтовари та набори з кольорового паперу для творчості надійшли до центру позашкільної освіти, дитячої художньої школи та інклюзивно-ресурсного центру для діток з інвалідністю. Частина шкільного була виділена для сімей у складних життєвих обставинах, які перебувають під опікою міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 30 січня усі канцтовари директор цієї установи Ірина Пикалюк відвезла та передала вказаним вище навчальним закладам та окремим родинам.

Гуманітарна допомога з Німеччини надійшла за безпосередньої активної участі у її зборі «Клубу партнерства з Україною», керівником якого є Карл-Ернст Мюллер, а також за підтримки представників благодійної громадської організації «R.Р.O» Йорка Мартіна та Анни Юбель.

Транспортування допомоги здійснено за сприяння міського голови Петра Саганюка та депутата міськради Сергія Радкевича.


1


1

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024